Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Strucon Proiect Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Expertiza monumente istorice, consolidare monumente istorice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Strucon Proiect ofera servicii de expertizare si elaborare a proiectelor de consolidare pentru monumente istorice si monumente de arhitectura, fazele : documentatie tehnica pentru autorizatia de construire DTAC, proiect tehnic PT si detalii de executie DE. Deasemenea, intocmim si urmatoarele tipuri de documentatii: expertiza si proiect Interventie de urgenta, expertize de demolare, proiecte de demolare, expertize privind influenta excavatiilor adanci asupra cladirilor invecinate.

In spiritul Cartei de la Venetia, a principiilor ICOMOS si a practicii traditionale de consolidari a monumentelor istorice, abordarea pe care o utilizam este urmatoarea : investigatii si documentare, identificarea cauzelor care au produs degradari structurale, propunem solutii de consolidare, alegem solutia de consolidare impreuna cu beneficiarul si arhitectul, optimizam solutia aleasa si o implementam in faza de detalii de executie a proiectului, adaptam detaliile de executie functie de informatiile primite din santier dupa inceperea lucrarilor. Utilizam metodologia de nivel 3 (analize Pushover si Time History) prezentata in normativul P100-3:2019, metodologie de complexitate si incredere superioara, la optimizarea solutiilor de consolidare a monumentelor istorice si de arhitectura.

Pentru informatii tehnice privind aplicarea metodologiei de nivel 3 (analize Push-over si Time-History) la evaluarea vulnerabilitatii seismice a monumentelor istorice puteti consulta si informatiile postate pe canalul YouTube Strucon Proiect
Din Gura in Gura